Wurkpleats Menaam

Werkzaamheden in Menaam

Ben je opzoek naar een zinvolle daginvulling ? Midden in het dorp Menaam vind je een fijne, warme plek waar naar je geluisterd wordt, je actief mee kan doen met diverse werkzaamheden en je vooruit helpt met van alles en nog wat. Kom zelf kijken en sfeer proeven, dan weet je dat het goed zit.

Voor iedereen is een daginvulling erg belangrijk, dit zorgt voor structuur in het leven. De deelnemers werken aan hun eigen ontwikkeling, iedereen op zijn eigen manier en tempo. Wij vinden het belangrijk om te werken aan je eigen kwaliteiten en mogelijkheden binnen een prettige werksfeer.

Op onze locatie in Menaam zijn er diverse werkzaamheden waar je aan mee kan werken, zowel binnen als buitenwerk. Aantal voorbeelden zijn: in- en ompakwerk, pluktuin, dierenweide, timmerloods, creatief bezig zijn of helpen in de schoonmaak.

‘Een werkplek die je verder helpt’

Wurkpleats Menaam in beeld

Voor wie?

Iedereen vanaf 17 jaar mag bij ons komen werken, er is wel een indicatie (wmo/wlz) voornodig maar daar kunnen we je bij helpen. De meeste deelnemers hebben een (verstandelijke) beperking, maar ook NAH of een andere beperking waardoor je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Samen gaan we op zoek naar jou kwaliteiten en mogelijkheden om je weer vooruit te helpen. Wij zoeken het werk bij jou en niet andersom. Werk waar je blij van wordt. Kom langs.