Outdoor... logeren

De Tuorrebout organiseert outdoor weekenden voor kinderen en jongeren met een beperking. 1 x per maand betrekken we een mooie grote bungalow op één van de vakantieparken van Landal in Friesland en/of Drenthe. 

We hebben ook hier vaste groepen logees en vaste begeleiders per groep. De groepsgrootte per huisje is vaak tussen de 3 á 5 logees. De bungalows staan naast elkaar en dat betekent dat we makkelijk bij elkaar in en uit kunnen lopen. Een ander voordeel is dat je met een kleine groep eet en slaapt, maar overdag met elkaar leuke activiteiten kan gaan doen.

Elke park heeft zijn bijzonderheden, een groot zwembad de ander heeft weer spannende activiteiten, door het bezoeken van diverse parken blijft het leuk en uitdagend.

 

Naast een vaste opstapplaats (Deinum) kunnen we logees oppikken langs de route. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om uw kind zelf op het park te brengen, mocht dit in de buurt zijn. 

Tot slot ontvangen alle logees ruim van te voren een overzicht van wat ze mee moeten nemen, de vertrektijden en in welk park we verblijven.

Kosten: 450 euro per weekend 

Vragen? Neem even contact met ons op. Bel (0518) 45 19 40 of stuur een bericht via de site