Logeren, spelen en helpen op de boerderij

De boerderij staat nabij Sneek in het mooie dorpje Boazum. Een deel van de boerderij is verbouwd tot een mooie groepsruimte waarin wij verblijven. Boer Pyt verzorgt daar zijn dieren en wij helpen hem daarbij in de weekenden. Samen met de begeleiders organiseren wij daarnaast zelf allerlei leuke activiteiten.

Op de boerderij is veel ruimte om te spelen en de kinderen mogen samen met de begeleiders invulling geven aan het weekend. Enkele voorbeelden zijn: skelteren, hut bouwen, fikkie stoken, dieren verzorgen, paardrijden, polsstokspringen, darten, boogschieten, klussen op de boerderij.

De begeleiding bestaat uit (betaalde) enthousiaste geselecteerde mensen die hun werk en/of opleiding genieten in de sociale hulpverlening, de gezondheidszorg en het onderwijs. Om elkaar goed te leren kennen proberen wij zowel de groep als de begeleiders altijd op het zelfde weekend te plaatsen. Verder hechten wij veel waarde aan onderwerpen zoals samenwerken, vertrouwen, openheid, structuur en enthousiasme.